PRODUSE HANDMADE IN ROMANIA

Confidentialitate


Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterul ui prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC Metaphor Store SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale SC Metaphor Store SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Optarea pentru abonarea la newsletter-ul Metaphore din Lemn implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC Metaphor Store SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual www.metaphor.ro, informarea despre produsele si promotiile www.metaphor.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de www.metaphor.ro, realizarea de rapoarte statistice.

S.C. Metaphor Store S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de S.C. Metaphor Store S.R.L cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

S.C. Metaphor Store S.R.L va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. Metaphor Store S.R.L poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:
- prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
- prin trimiterea unui email la adresa metaphore@yahoo.com prin care solicita in mod expres dezabonarea.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa metaphore@yahoo.com prin care furnizeaza datele modificate.