PRODUSE HANDMADE IN ROMANIA

Despre noi


Totul s-a nascut dintr-o joaca si acum avem un micut atelier si o mare pasiune. Dar aceste doua ingrediente sunt suficiente ca sa putem oferi mult mai mult: minunate obiecte din lemn masiv ales cu grija, cu design deosebit modern, rustic, deco. Obiecte din lemn handmade, unicate, lucrate cu drag si cu multa atentie pentru ca noi ne dorim un singur lucru. Ca pasiunea noastra pentru lemn si pentru ce incercam noi sa facem, sa o transmitem mai departe. Si clientii nostri sa ne iubeasca produsele la fel de mult precum le iubim noi. Ne dorim doar clienti fericiti.

 Pasiunea inseamna ca ne pasa, deci punem mare pret pe calitate. Astfel, pe langa aspect, acordam o atentie deosebita finisajului: slefuim, slefuim si iar slefuim, pana suprafata e fina ca pielea unui bebelus.

Nimic nu e lasat la voia intamplarii, fiecare caracteristica a lemnului, fie ca e o crapatura, fie ca e un nod, sunt integrate voit in design.

Lucram si pe baza de comanda si personalizam produsele.

Pentru a ne intretine pe noi dar si pasiunea pentru obiecte din lemn, o parte din ce realizam vindem in magazinul de la Mall Coresi Brasov (Casuta Artizan din centru), cat si online prin magazinul Metaphore din Lemn. De asemenea, ne regasiti si pe Facebook unde actualizam zilnic produsele noastre, unde ne gasiti absolut toate lucrarile chiar si cele realizate pe comanda.

In plus ne place si sa discutam, asa ca nu va sfiiti, daca aveti idei sau intrebari sa ne contactati. Preferam in scris deoarece nu ne auzim intodeauna telefoanele pentru ca de cele mai multe ori e zarva in atelier. Dar daca doriti, putem sa ne si auzim pentru eventuale detalii ce vreti sa le stiti despre un produs sau despre o evbntuala plasare a comenzilor

Toate produsele noastre sunt realizate exclusiv handmade sau handcraft. De aceea ele prezinta anumite imperfectiuni desi noi incercam sa atingem perfectiunea. Toate decoratiunile cu text sau cu pictura sunt lucrate manual din pensula, folosind vopseluri acrilice sau pe baza de creta sau vopsele pe baza de apa, totul finisat cu lac pentru o mai buna conservare a culorilor. Incercam sa readucem la viata si mici piese de mobilier pe care le reconditionam.

Si pentru ca s-a nascut in noi o pasiune pentru lemn, pentru reciclare,  pentru frumos, pentru grija fata de natura, noi folosim pentru cea mai mare parte din produsele noastre, lemn reciclat, refolosit sau din graade de lemne pentru foc si valorificam tot ce putem cu cea mai mare grija. De aceea, avem si rugamintea sa nu ne ocoliti cand aveti lemn de donat. Il vrem noi pentru ca stim ca putem face niste produse fabuloase din resturi. Nu puneti pe foc si nu aruncati lemnul. Lucruri vechi din lemn, barne, podele, trunchiuri de copac, scanduri, mic mobilier vechi, il primim noi cu drag. Pentru aceasta, va multumim!